L weepingigs is een bloemig samen met vele andere stijlen. Het is een bloem die synoniem staat voor verlies en verdriet. De typische huilerig is wit; er zijn echter verschillende soorten wasbloemen die "winterwit" en "lentewit" worden genoemd. Het lentewit is de meest populaire aar en de bladeren worden helderder naarmate het seizoen vordert. Een goede behandeling van de stengel is belangrijk om een ​​langere levensduur van de stengel te krijgen. U kunt de levensduur van de stengel verlengen door specifieke voedingsstoffen te gebruiken die verband houden met de plant en de voorbereiding van de bloem.

We hebben het geluk dat de lente het beste seizoen is om te verplanten. Met een zorgvuldige planning en voorbereiding hebben we misschien het geluk om rozen in onze wachtruimte te hebben wanneer de kant-en-klare bloemen in de verkoop gaan. Als je een tuin hebt, kan iedereen in je gezin zelf een paar (of veel) rozen opgraven.

Voor degenen die geen toegang hebben tot een tuin, je kunt altijd rozen in potten kweken op de veranda, in een poging om de potten en rozen die er lelijk uitzien te camoufleren. Dit is ook een goede manier om de zaailingen voor te bereiden in afwachting van het juiste seizoen. sluip ze naar buiten in de late herfst, de winter voordat rozen meestal op hun best zijn en verplant ze naar de tuin of je kunt ze in de pot houden en in de grond planten. In beide gevallen moet je in de schaduw planten en bij voorkeur uit de wind.

De meeste rozen worden gekocht met een knopoog, dat is de eerste knop die verschijnt nadat de bloemkroon is geopend. Dit knopoog wordt de formatieplaats genoemd en waar het groeiproces zal beginnen. Het knopoog zal zich ontwikkelen tot een "douche", een kleine zwelling van roze weefsel die het hele oog zal bedekken, dit wordt de zwelplug genoemd en het zal het oog voeden en helpen om een ​​eelt te vormen. Hoe dichter de knoppen bij elkaar staan, en hoe dichter bij de buitenkant van de tak, hoe beter de fotosynthese en dus de kwaliteit van de bloemen. Herfst en lente zijn de beste seizoenen voor het succesvol enten van rozencultivars.

Het is erg belangrijk om het transplantaat de eerste twee weken na het enten goed water te geven en totdat de groei 5-7 bladeren lang is. Na deze periode de plant opnieuw water geven en het overtollige vuil wegvegen. Er zijn enkele handschoenen beschikbaar om te snoeien en vorm te geven, en dit kan een goed medium zijn om mee te beginnen. Er zijn andere handschoenen die u in de toekomst misschien wilt kopen. Direct na het snoeien moeten uw rozen geweekt worden in een emmer water.

De emmer met water moet om de twee weken worden vervangen en vervangen door een nieuwe. Dit doe je omdat de wortels kunnen rotten als de plant te nat wordt. De beste tijd voor deze baan is 's ochtends in plaats van midden op de dag. Wanneer u de knopunie plant, kunt u in plaats van apart te planten alle drie de stappen tegelijk uitvoeren. Roseswick is prachtig en produceert de mooiste rozen met de strakste knoppen.